Суддівська зрада у Верховній Раді

Мнения

29 вересня о 10:00 Верховна Рада України має зібратися на позачергове засідання. На прохання президента Порошенка та за розпорядженням голови парламенту Парубія. Саме 29-го — остання можливість парламенту звільнити суддів за зраду присязi судді.

Парламент вже мало не провалив цю можливість — проекти постанов про звільнення не реєструвалися майже місяць з того часу, як належні подання надіслала ВСЮ (але теж з величезним запізненням). Лист Порошенка з’явився 26-го, коли пленарні засідання в вересні вже закінчилися.

Це голосування — важливе для парламенту, теперішній склад якого став можливим завдяки Революції гідності. За зраду присязі мають бути звільнені в тому числi судді Майдану.

Але я тут ще з великим кейсом, на якому великими літерами написано ЧОРНОБУК. Ми з колегами тягаємо його вже два роки, але ніхто не забирає — ані ГПУ, ані СБУ. Тож і до Верховної Ради — з ним.

Якщо коротко, Чорнобук — колишній голова Апеляційного суду Криму, який фактично передав судову владу окупанту.

  • на сайті суду закликав суддів брати російське громадянство та служити Росії. Більшість так і зробила. Це вони зараз в Криму штампують справи проти українських патріотів
  • був присутнім на проголошенні Поклонської «прокурором Криму», що мало додати цьому легітимності в очах співробітників прокуратури
  • 24 березня 2014 Чорнобук дав Центру журналістських розслідувань інтерв’ю, де стверджував, що судді, які перейшли на бік окупанта, присязі українського судді не зрадили. Того ж вечора він читав суддям лекцію про Конституцію РФ

Докази і каяття Чорнобука тут:
https://www.youtube.com/watch?v=5xjfp6mtkPY

Бонус- фрагмент з сюжету «кримської прокуратури». Чорнобук усміхається і аплодує новому «прокурору Криму»: 
https://coub.com/view/d17d3

Через давнiй конфлікт з Аксьоновим Чорнобука видворили з Криму одразу після того, як його було використано. Чорнобук записався в АТО, два місяці прослужив начальником 3-ї бані, отримав УДО і медаль, написав книгу.

Детально про АТО туризм Чорнобука — тут: 
https://youtu.be/IqzZd1zReGI

Источник: Facebook Сергей Мокрушин