Каждый из нас Генпрокурор: производство за ложь с часами

Мнения
Александр Леменов Фото: Facebook Олександр Лємєнов

Если генпрокурор не хочет отвечать за декларирование недостоверной информации, ей придется отвечать за незаконное использование товарного знака, пишет на своей странице в Facebook Александр Леменов.

На початку весни Генпрокурор Венедіктова «засвітила» свій коштовний годинник Hublot. Вартість в межах 8-14 к євро. Але він не був задекларований цьогоріч. Кримінальна відповідальність за статтею 366-1 КК України на носі. Здається, Сергій Стерненко писав заяву про злочин. Але не тут то було, Венедіктова пішла і «домовилась» з експертним інститутом, щоб визнали її годинник фейком. І ці дешеві клоуни написали, що Генпрокурор порушує права інтелектуальної власності компанії Hublot і то фейковий годинник.

Ок, подумали ми в StateWatch, хотіли трешу — отримуєте!

Ми підготували заяву про злочин в ДБР за статтею 229 Кримінального кодексу — незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування. Її вірні соратники (Соколов і Бабіков), звісно ж, морознулись. То ми через скаргу в суд (задоволена минулого тижня!) все ж таки змусимо їх внестись в Єдиний реєстр досудового розслідування. А не внесуть, згодом затягаємо їх, як тільки зміниться влада.

Найсмішніше те, що в 2016 році вона ДЕКЛАРУВАЛА свій годинник Hublot. Вартість 115 000 грн, але якщо взяти на дату набуття (2000 рік) — то це $21 000. Ану підкажіть, де ця пані могла взяти такі гроші в 2000 році? Може батько «міліцейський викладач» подарував? Ша-пі-то…

Венедіктова збрехала не тільки в декларації, поданої цьогоріч (без годинника), але й в 2016 році – бо годинник придбаний пізніше, ніж вказано там. Окрім цього, вони, зловживаючи владою, «використали» експертну інституцію.

Так може Венедіктова сама «зробила» вдома молотком і напилком собі годинник Hublot? Давайте тепер перевіримо!

І наостанок, лист на компанію Hublot також полетів. Нехай знають, хто працює в Україні на найвищих посадах. Ша-пі-то…