У зоні АТО два найманця з РФ підірвалися на власних мінах

Новини

У зоні проведення АТО на Донбасі двоє бойовиків, громадян РФ, підірвалися на власних мінах. Один з них загинув, другий поранений.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію прес-центру штабу АТО.

«За даними розвідки штабу Антитерористичної операції 18 лютого поблизу передових позицій сил АТО на Світлодарській дузі на власних мінно-вибухових загородженнях підірвалися двоє бойовиків так званої 7 окремої мотострілецької бригади незаконних збройних формувань», – йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося, обидва бойовики виявилися громадянами Росії.

«Один із них – Любінов Володимир Володимирович, 1988 року народження, мешканець Краснодарського краю, загинув. Інший – Михайлов Сергій Валерійович, 1972 року народження, мешканець міста Астрахань (вул. Воднікова, кв. 55), отримав мінно-вибухові поранення», – вказали у прес-центрі, зазначивши, що таким чином виявлений ще один факт російської присутності на Донбасі .

Зараз з’ясовується інформація про приналежність бойовиків до регулярних військ РФ.

При цьому в штабі не виключили, що проросійські медіа-ресурси будуть намагатися звинуватити сили АТО в порушенні Мінських домовленостей і припишуть загибель і поранення російських бойовиків українським військовослужбовцям.