РФ провела чергові військові навчання в окупованому Криму

Новини
Учения спецназа ФСБ в Крыму Фото: РИА Новости

В окупованому Криму російські військові провели «навчання з відбиття нападу диверсійно-розвідувальної групи на об’єкти одного з аеродромів базування морської авіації Чорноморського флоту РФ».

Про це повідомляє прес-служба флоту, передає Центр журналістських розслідувань.

За легендою навчань, «умовний противник застосував відволікаючий маневр і запустив у небо над аеродромом безпілотний літальний апарат».

«За сигналом тривоги бойові розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів« Панцир »оперативно виявили та знищили безпілотники. У той же час інша група, що імітує умовних терористів, проникла на територію аеродрому морської авіації і з боєм зайняла будівлю навчальних класів підготовки льотчиків», – йдеться в повідомленні.

Російські військові «заблокували диверсантів боєм і утримували їх до прибуття підрозділів антитерору флоту».

У навчаннях задіяли бронеавтомобіль підвищеної захищеності «Тайфун-К» і бронетранспортер БТР-82АМ. Всього до навчань залучили понад 200 військовослужбовців і близько 10 одиниць техніки.

  • 11 лютого підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту були підняті по навчальній тривозі в рамках початку проведення двостороннього ротного тактичного навчання на полігоні Ангарський в окупованому Криму.