Коронавірус на Херсонщині: Каховку вирішили закрити на карантин

Новини

Місто Каховка у Херсонській області закривають на карантин через виявлення 22 випадків зараження коронавірусом. 29 квітня у місті запроваджують тимчасові обмеження та додаткові заходи дезінфекції. У місті встановлять карантинні мобільні блокпости та перекриють дороги бетонними блоками.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

З 8 години ранку середи до 6 ранку 4 травня Каховка буде закрита на в’їзд-виїзд. До міста зможуть в’їхати лише мешканці Каховки та спецрейси, забезпечують перевезення співробітників об’єктів критичної інфраструктури.

«Регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення про закриття м. Каховка на карантин. У місті виявлені 22 лабораторно підтверджені випадки COVID-19», – повідомила поліція.

25 квітня місто Олешки, а також села Ліві Солонці Олешківського району та Малі Копані Голопристанського району Херсонської області закрили на карантин через збільшення випадків коронавірусу.

  • Як повідомляв медіа-центр IPC-Херсон, 26 квітня на автомобільному мосту поблизу зупинки «Олешки» на Херсонщині пройшов мітинг місцевих аграріїв: вони зібрались для того, аби вирішити проблему роботи ринків. З одного боку, ринки закрили заради дотримання карантину. З іншого, аграрії Херсонщини фактично вклали кошти у вирощування продукції, яку наразі здебільшого не можуть продати. Акція триває.