В зоні ООС окупанти обстріляли українські позиції з гранатометів

Новини
Фото: Facebook Генеральний штаб ЗСУ

На Донбасі минулої доби в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) російські окупанти знову порушили режим припинення вогню та обстріляли українські позиції біля Авдіївки з гранатометів. Втрат у лавах Об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, поблизу Авдіївки ворог здійснив кілька пострілів з підствольного та ручного протитанкового гранатометів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, ця вогнева провокація противника не несла загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат внаслідок ворожих пострілів немає.

Від початку поточної доби, 28 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо:

  • З 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного і всеосяжного припинення вогню.
  • 26 серпня на Донбасі російські окупанти продовжили порушувати режим всеосяжного припинення вогню у зоні ООС і обстріляли зі стрілецької зброї українські позиції біля Мар’їнки.