В Станиці Луганській закрили міграційну службу

Новини
КПВВ «Станиця Луганська», Луганська область Фото: dpsu.gov.ua

В Станиці Луганська через спалах коронавірусу серед співробітників закрили на карантин районний відділ міграційної служби.

Про це повідомляє управління Державної міграційної служби в Луганській області.

«У зв’язку з виявленням лабораторно підтверджених випадків захворювання COVID-19 у співробітників Станично-Луганського районного відділу повідомляємо про тимчасове призупинення роботи Станично-Луганського районного відділу з 4 січня 2021 року, який розташований за адресою: смт Станиця Луганська, вул. Барбашова, 38», – йдеться в повідомленні.

Консультації з питань надання адміністративних послуг Станично-Луганського райвідділу можна отримати за телефоном гарячої лінії Міграційної служби Луганської області – (067) 315-85-81.

«Адміністративні послуги з оформлення документів, що встановлюють особу та підтверджують належність до громадянства України на період дії карантину можна отримати в будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби по всій території України», – підкреслюють у відомстві.

Про відновлення роботи Станично-Луганського районного відділу буде повідомлено додатково.

Із семи КПВВ на лінії розмежування на Донбасі пропуск людей у дві сторони наразі відбувається лише у КПВВ «Станиця Луганська». Станом на 11:00 на КПВВ «Станиця Луганська» з української сторони оформлено 200 осіб, з тимчасово окупованої території — 278 осіб.

Україна відновила роботу КПВВ на Донбасі: на всіх пунктах пропуску громадяни можуть отримати будь-які адміністративні послуги. На пунктах пропуску працює Ощадбанк, пошта і Центри надання адміністративних послуг. Отримати послуги можна на місці, не переходячи на підконтрольну територію України, і піти на непідконтрольну.

  • 10 листопада Україна відкрила два нових КПВВ в Щасті і Золотому Луганської області, тому відповідні дії повинні бути з боку РФ, заявив глава делегації України в Тристоронньої контактній групі, перший президент України Леонід Кравчук. Кравчук підкреслив, що Україна виконувала і виконуватиме домовленості, тому що вважає це своїм головним завданням для досягнення миру на Донбасі.
  • Пропуск громадян і транспортних засобів через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Гнутове», «Новотроїцьке», «Мар’їнка», «Майорське», «Станиця Луганська», «Щастя» та «Золоте», починаючи з 10 листопада, буде проводитися щоденно з 8.00 до 16.00.
  • Під час в’їзду на підконтрольну уряду України територію проводитиметься температурний скринінг громадян. Обов’язковою умовою також є перебування в захисній масці (респіраторі) та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки. Для пропуску через КПВВ громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу «Вдома» або обсервації, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020.