рф знову обстріляла Харків, уночі в місті пролунала серія вибухів

Новини
Харьков

Вночі Харків знову обстріляли російські військові. Приблизно о 2:10 пролунала серія вибухів, щонайменше чотири.

Про це повідомляє міський голова Ігор Терехов.

«Нині рятувальники змогли виявити лише два наслідки нічних прильотів. В Індустріальному районі фактично на пустирі пошкоджено електроопору і трамвайні колії. Ще один приліт у районі окружної поруч із двоповерховою будівлею, яка не має жодного стосунку до військової інфраструктури. Осколками пошкоджено фасад, частково дах, вибито вікна», – йдеться в повідомленні.

Інформації про постраждалих немає.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter