За добу в зоні АТО 6 обстрілів і 3 поранених

Донбас
АТО ООС

За минулу добу, 8 січня, бойовики 6 разів порушили перемир’я – 3 військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передає Центр журналістських розслідувань.

«Темна половина минулої доби, починаючи з 19:00, в районі проведення АТО, пройшла без порушень режиму припинення вогню – уздовж всієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу. До 19:00 російсько-окупаційні угруповання 6 разів порушували перемир’я», – йдеться в заяві.

На Луганському напрямку більше 4 годин ворог обстрілював позиції української армії в районі Світлодарськ дуги. Бойовики з великокаліберних кулеметів, за підтримки 120-мм мінометів провокували захисників Луганського і випустили біля від цього населеного пункту близько півсотні боєприпасів. З кулеметів і гранатометів окупанти вели вогонь на підступах до Світлодарськ.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з важких мінометів калібру 120-мм по захисників Павлопіль, з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів – поблизу Талаковкі.

«Біля Новотроїцького противник також активізувався в обідній час. В основному загарбники застосовували стрілецьку зброю, включаючи снайперську, а пізніше посилили тиск – додали гранатомети», – підкреслили в штабі АТО.