У АТО загинув український військовий, ще один отримав поранення

Донбас

За минулу добу російсько-окупаційні війська вчинили 66 обстрілів позицій ВСУ, в результаті чого один український військовий загинув і другий отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає Центр журналістських розслідувань.

Згідно з повідомленням, за минулу добу на донецькому напрямку фронту бойовики вели вогонь із заборонених 120 мм мінометів по позиціях ВСУ в Пісках і Водяному. Міномети калібру 82 мм окупанти застосували поблизу Шахти Бутівка, Талаківці і Водяного, озброєння БМП – у Талаківці і Водяного, а зенітні установки – в районі Дослідного і Шахти Бутівка.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляні українські опорні пункти поблизу Авдіївки, Шахти Бутівка, Мар’їнки, Дослідно, Водяного, Пєсков, Павлопіль, Кам’янки, Лебединського, Красногоровки, Широкино і Гнутове.

Крім іншого, в районі Песков, Павлопіль і Авдіївки працював ворожий снайпер.

У Луганській області з заборонених 120 і 82 мм мінометів, озброєння БМП і зенітної установки агресор обстріляв зміцнення українських військових поблизу Троїцького, Кримського, а в районі Луганського – вів вогонь з БМП і зенітної установки. Захисників Залізного і Зайцеве терористи обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів.