За добу в ООС ліквідовані двоє бойовиків, у ВСУ – санітарні втрати

Донбас
АТО ООС

За минулу добу, 23 травня 2018 року, російська гібридна армія на Донбасі 38 раз обстріляла позиції українських військ і об’єкти цивільної інфраструктури, причому 8 разів були використані міномети.

Про це повідомляє прес-служба операції об’єднаних сил, передає Центр журналістських розслідувань.

Найбільш напружена обстановка була в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке, Зайцеве, Гранітне, Дослідне, Павлопіль, а також на позиціях ВСУ на шахті «Бутівка».

Російсько-окупаційні війська, обстрілявши опорний пункт ВСУ, знову зірвали розведення військ і сил в районі блокпостів близько Станиці Луганській, що близько Луганська:

За добу в боях поранено двох військовослужбовців: вони евакуйовані в госпіталь, їм надана необхідна на цьому етапі медична допомога. З півночі сьогодні втрат серед сил ООС немає.

Як уточнили пізніше в оперативному командуванні «Північ», сьогодні окупаційні війська вже тричі порушили режим припинення вогню, причому один раз – із застосуванням артилерії забороненого калібру.

Розвідка доповідає, що українська армія за звітний період знищила двох бойовиків (хто це був – російські окупанти або колабораціоністи, не уточнюється). Троє бойовиків поранені.