У РФ загорівся автобус МНС з журналістами: їхали перевіряти ТЦ на пожежонебезпеку

Життя

У російському Володимирі спалахнув автобус з журналістами, які їхали з перевіркою по торговим центрам міста у зв’язку з пожежею в кемеровському ТЦ «Зимова вишня».

Автобус належить місцевому МНС, повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на видання «Говорить Москва».

«Прямо на ходу транспортний засіб задимилося. Водій зупинив машину, і все покинули салон автобуса. Водій взяв вогнегасник і почав гасити полум’я. А журналістам доведеться їхати далі на іншому автобусі, зараз його якраз чекають. При пожежі ніхто не постраждав», – пише видання.

26 березня 2018 року повідомлялося, що число загиблих в результаті пожежі в торгово-розважальному центрі Кемерово РФ досягло 64 осіб.

Пожежа почалася близько 16:00 в неділю, 25 березня. Багато людей опинилися заблоковані: деякі стрибали з вікон, інші залізли на дах в очікуванні рятувальників. Причина спалаху поки точно не була встановлена.

Фігурантами справи про пожежу в Кемерово є керуюча торгово-розважальним центром «Зимова вишня» Надія Судденок, технічний директор ТРЦ Георгій Соболєв, охоронець, якого звинувачують в тому, що він відключив пожежну сигналізацію, а також глава компанії, що займалася обслуговуванням пожежної сигналізації в ТРЦ, Ігор Полозіненко і його підлеглий Олександр Нікітін.

У Слідкомі РФ повідомили, що слідство клопоче про арешт всіх фігурантів справи.