Вартість дебатів кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський» поки визначити неможливо

Життя

Вартість проведення дебатів на стадіоні між кандидатами в президенти поки визначити неможливо.

Про це йдеться в заяві адміністрації НСК «Олімпійський», повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Звертаємо вашу увагу на те, що без детального технічного завдання, розуміння формату і точної локації дебатів в межах арени, наявності або відсутності глядачів і багатьох інших технічних і організаційних чинників, неможливо визначити точну вартість послуг із забезпечення організації та проведення заходу», – заявили в адміністрації стадіону.

Сформувати та оприлюднити точну суму можна буде тільки після узгодження всіх аспектів в рамках технічного завдання та проекту договору на проведення дебатів.

Адміністрація НСК «Олімпійський» звернулася до НСТУ з проханням відповідально підходити до оцінок вартості проведення дебатів між кандидатами в президенти України на стадіоні.

Раніше голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що близько 6 мільйонів гривень потрібно витратити, щоб провести дебати кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський».

  • Кандидат у президенти Петро Порошенко покликав на дебати Володимира Зеленського 14 квітня на НСК «Олімпійський».
  • Кандидат в президенти Володимир Зеленський запевняє, що дебати з чинним президентом Петром Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК «Олімпійський».
  • Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук заявила, що офіційні дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка повинні проводитися в студії Суспільного.
  • 7 квітня Центральна виборча комісія України оголосила офіційні результати першого туру виборів президента 31 березня. За ними, до другого туру, який відбудеться 21 квітня, проходять кандидати Володимир Зеленський та Петро Порошенко, яких і буде внесено до виборчого бюлетеню для повторного голосування.