Попри карантинні обмеження: як ресторан нардепа від «Слуги Народу» Тищенка приймає VIP-гостей

Життя

Нардеп Микола Тищенко, який недавно назвав день пам’яті Чорнобильської АЕС святом, свій бізнес не закриває навіть в період карантину. Депутат з правлячої партії «Слуга народу» приймає віп-гостей в ресторані «Велюр», який знаходиться в самому центрі Києва. У заклад заходять: нардеп Антон Яценко, бізнес-партнер Ігоря Коломойського та помічник народного депутата Павло Куфтирьов, менеджер «Метінвесту» Віталій Кисіль, перший заступник голови АП і колишнього продюсера «Кварталу 95» Сергій Трофимов.

Про це повідомляють журналісти в розслідуванні програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Сам нардеп Тищенко не зізнається, що ресторан належить йому. Він говорить, що «ці питання його не стосуються».

Столик по телефону забронювати не можна, адміністратор відповідає, що ресторан закритий, але на відео показали, як політики і впливові люди з легкістю відвідують заклад. Біля закладу постійно паркуються авто з віп-персонами, вони заходять всередину і двері ресторану відразу за ними закриваються, на посту стоїть охоронець.

Нардеп Антон Яценко, який проводить в ресторані мінімум чотири години, раніше заперечував факт відвідування «Велюру», але потім зізнався, що «був у Колі», маючи на увазі Миколу Тищенка.

  • 25 березня Кабінет міністрів запровадив на 30 днів режим надзвичайної ситуації по всій території України для протидії розповсюдженню коронавірусу COVID-19. Всі карантинні обмеження, були продовжені до 24 квітня.
  • 22 квітня Кабінет міністрів на своєму засіданні продовжив до 11 травня запроваджені в Україні карантинні заходи.