У Львові анонім «замінував» приміщення трьох судів, евакуйовано 200 осіб

Життя

Правоохоронці Львова перевіряють повідомлення від невідомого про мінування приміщення, де розташовується три суди міста, евакуйовано майже 200 осіб. Правоохоронці обстежують будівлю та прилеглу територію. Загалом із приміщення, де розташовані Галицький, Сихівський районний суд, а також Львівський окружний адміністративний суд, евакуйовано майже 200 співробітників і відвідувачів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

«Сьогодні, 3 серпня, о 14:20 до поліції надійшло повідомлення від аноніма про те, що заміновано Галицький районний суд, який розташований на вулиці Чоловського у Львові», – йдеться у повідомленні.

Наразі на місці події працюють фахівці-вибухотехніки, кінологи та поліцейські.

3 серпня силовики затримали громадянина Узбекистану Сухроб Карімова, який захопив приміщення банку в центрі Києва і погрожував вибухівкою.

  • 3 серпня о 12:00, в поліцію зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк» (Шевченківський район, приміщення бізнес-центру «Леонардо») і повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком, сказав, що у нього в рюкзаку бомба і попросив викликати поліцію.
  • Працівники банківської установи покинули приміщення, а керівниця відділення залишилася за власним бажанням. Введена в дію спеціальна поліцейська операція «Грім». Представники поліції почали переговори з терористом.