Ощадбанк запустив новий мобільний додаток: обіцяють «спростити життя» клієнтам

Життя
Ощадбанк
Фото: epravda.com.ua

Ощадбанк запустив новий мобільний додаток – новий додаток «Мобільний Ощад».

Як пише Ощадбанк, він стане простішим і швидшим за «Ощад 24/7», який працює зараз. «Мобільний Ощад» доступний клієнтам на Android та iOS.

Як повідомляють на сайті банку, «Мобільний Ощад» стане простішим у користуванні.

В новому додатку:

  • кількість кліків для здійснення однієї транзакції зменшилась з п’яти до одного;
  • користувачів супроводжуватиме анімований персонаж Ощадик;
  • в додатку можна здійснювати перекази за номером телефону, обмінювати валюту, відкладати кошти та інше.

До кінця 2022 року новий застосунок повністю замінить старий.

Нагадаємо:

  • 22 вересня 2021 року Кабмін України ухвалив постанову, якою дозволив віддалену ідентифікацію для отримувачів пенсій та соцвиплат, зокрема, жителів окупованих територій. Процес віддаленої ідентифікації здійснюватиметься шляхом авторизації одержувача (без його особистої присутності) в особистому кабінеті порталу Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису «Дія.Підпіс» («Дія ID»). Така можливість прирівнюється до фізичної ідентифікації одержувача.
  • Правозахисники пояснили, що віддалену ідентифікацію зможуть пройти не всі пенсіонери з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) і жителів непідконтрольних територій України, а тільки ті з них, які мають паспорт у вигляді ID-карти або біометричний закордонний паспорт.
  • Для внутрішньо переміщених осіб і жителів ОРДЛО впроваджена Кабміном України можливість віддалено пройти ідентифікацію для отримання пенсій та соцвиплат стане доступною в кінці жовтня. Однак вона стане необхідною тільки після завершення карантину.