Питання національної безпеки. Ефір 3 липня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 3 липня 2018 року:

Тема програми – стратегії регіонального розвитку та  реформа децентралізації  в Україні в цілому і на півдні Херсонщини зокрема. Багато людей вважають, що Крим повернеться, коли Україна стане країною з потужною економікою, а українські політики обіцяли перетворити Херсонщину на справжню вітрину успішної України. Губернатор Херсонщини Андрій Горєєв минулого року заявляв про наміри створити «херсонське Батумі», маючи на увазі курортно-туристичну сферу регіону, який після окупації Криму Росією переживає справжній курортний бум. Чи враховано усі ці мрії-обіцянки у програмах регіонального розвитку області та районів? Чи беруться до уваги можливості, які надає регіонам створення об”єднаних територіальних громад і чи можна є цей процес реформою децентралізації?

Про це – у розмові із Юрієм СМЕЛЯНСЬКИМ, економічним експертом Фонду «Майдан закордонних справ» та Аллою ТОРЧАНСЬКОЮ, журналісткою, що висвітлює процеси утворення ОТГ на Херсонщині (скайпом) у програмі Питання національної безпеки (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська).