Російські війська випустили ракети «Калібр» з кораблів у Чорному морі: у Києві чутно вибухи

Новини
Калибр
Пуск крилатих ракет «Калібр» по території України з ракетного корабля РФ, Чорне море Фото: mil.ru

Повітряні Сили ЗСУ повідомляють, що російські окупанти випустили ракети «Калібр» з кораблів у Чорному морі, в низці областей оголошена повітряна тривога. У Києві чутно вибухи.

«Увага! Зафіксовано пуски крилатих ракет «Калібр» з Чорного моря! Наразі оголошено повітряну тривогу у Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Черкаській та Вінницькій областях».

Повітряні сили попереджають про загрозу застосування Росією балістичного озброєння. У Києві лунають вибухи, працює ППО.

«Загроза застосування балістичного озброєння Центр, Схід, Захід. Усі в укриття».

Мер Києва Віталій Кличко повідомляє, що в столиці пролунав вибух у Подільському районі. На Київ ще летять ракети.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter