Почему так важна осознанность своего выбора для политика

Мнения

Mindfulness или осознанность — навык, который является одним из важнейших в современном мире для лидера. Я стараюсь воспитывать свою осознанность каждый день и не могу сказать, что довольна результатами. Где-то включаются старые привычки и паттерны поведения, где-то эмоции. Это сложный путь, вынуждена признаться.

До чого це я.

Мені би дуже хотілося, щоби люди, які приймають рішення про похід у велику політику робили це УСВІДОМЛЕНО. Розуміли наслідки цього рішення, враховували відповідальність, свій рівень компетентності та професіоналізму, дивилися критично і на себе, і на своє оточення.

У тому числі враховували наслідки цього рішення для свого життя. Чи готові вони жити під мікроскопом та звітувати суспільству про кожний свій крок чи хочуть насолоджуватися життям і далі, а у перервах рятувати світ?

Немає нічого поганого в тому, щоб подорожувати світом, їздити із родиною на відпочинок у екзотичні країни на новорічні свята або заробляти великі гонорари, співаючи на корпоративних вечірках, якщо є шанувальники твоєї творчості. Це чудово!

Але якщо ти музикант чи успішний актор. Не політик.

Політичні лідери мають бути зразком для звичайних людей, тим більше у важкі часи.

Тому велике прохання і для майбутніх лідерів, які наважаться на «подвиг»: усвідомлюйте наслідки цього рішення перш за все для себе, зрозумійте чи вистачить у вас внутрішнього ресурсу, чи готові ви відмовитися від життя, яким ви жили до цього?

У протилежному випадку — не жалійтеся. Це була ваша помилка.

Джерело: Facebook Sevgil Hayretdın Qızı Musaieva