Крымскотатарский народ провел в последний путь еще одного своего героя

Блоги
Рефат Чубаров, глава Меджлиса крымскотатарского народа

Сьогодні кримськотатарський народ провів в останню путь ще одного свого героя — Сервер аг’а Караметова

Трагічні події останніх чотирьох років, пов’язані з військовим вторгненням Росії і окупацією нею Криму, вивели на передні ряди боротьби багатьох людей, що зберігають власну гідність та відданість своєму народу і своїй землі.

Сервер аг’а в силу своєї безстрашності перед російськими окупантами, абсолютної особистої скромності і чесності, придбав любов і повагу всього кримськотатарського народу і багатьох людей в різних країнах.

«Бизим к’артбаба. Наш дідусь … », говорили йому молоді і не дуже молоді кримські татари, вітаючи на зустрічах і прикладаючись в знак поваги до його руки.

Сервер аг’а Караметов неодноразово приїжджав з тимчасово окупованого Криму до Києва, брав участь і виступав на засіданнях, що проводилися в Меджлісі кримськотатарського народу. Притаманні йому наполегливість і безкомпромісність у питаннях захисту національних інтересів кримськотатарського народу завжди викликали щиру повагу у його співрозмовників.

Від імені Меджлісу кримськотатарського народу висловлюю щирі співчуття всьому кримськотатарському народу, рідним і близьким Сервер аг’а Караметова в зв’язку з важкою втратою, яка спіткала всіх нас.

Allah rahmet eylesın!

Рефат Чубаров, голова Меджлісу кримськотатарського народу

Київ, 24 червня 2018 року

Сервер Караметов Фото: Facebook Шевкет Наматуллаев

Джерело: Facebook Рефат Чубаров