Исчерпывающий список: работать, помогать, убивать, освобождать — Максим Опанасенко

Мнения

Погано. Є і буде. Потім буде ще гірше. А потім буде перемога. В тому вигляді, у якому більшість цю перемогу і визнаватиме. Бо Московія — о диво — не зникне. І писатиме свою «гєраічєскую роль» в цій війні теж. І в них теж буде «побєда». Але я не про це. Бензин і дизель? Черги? Серйозно? Паливо мало шанс зникнути ще в перші пару днів. Взагалі.

Взагалі — це коли черг немає, бо немає палива. Ні в танк, ні в Логан. В принципі немає.

Курс скаче? Скаче. Але ми йдемо і купуємо бакс. Чи продаємо. Обмінники працюють. Вони, бляха, існують. І там є валюта. Гетьманцев несе дурню. Завжди ніс. І нестиме навіть ще. Поки. Якийсь час. Безугла? Безугла. Угу.

Медведчук? Медведчук. Він і був. І є. І ще буде. «Чому зараз?». Бо всі реагують зараз. Кожен бере — і реагує. Ось і відповідь на питання.

Чуваки, ми достобіса розслабилися в тилах. Прямо дуже. Максимально. Ніфіга там не все заєбісь. Причин маса, ідіотизм крокує в ногу з героїзмом, паралельно. Це наше одвічне, на жаль. Але ми рано ховаємо війну. Ми рано забиваємо на тривоги. Ми рано забуваємо події місячної давнини. Ми рано переключаємося на другорядне.

Сорі за сумбур. Я зараз рідко приходжу в ФБ. Але коли приходжу — залипаю на всьому тому ж, на чому й решта. А це — полова. Працювати. Допомагати. Вбивати. Звільняти. Все, це поки вичерпний перелік.

Источник