У 2018 року будуть створені підрозділи патрульної поліції Криму і Севастополя – МВС

Влада
Фото: RFE/RL

У 2018 році в Україні планується створити нові підрозділи патрульної поліції Криму і Севастополя, які до деокупації кримського півострова працюватимуть на інших ділянках материкової України.

Про плани по створенню нових підрозділів в суботу, 27 січня, повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв на річній підсумковій колегії МВС України, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«У 2018 році запланований набір і відкриття підрозділів патрульної поліції в містах Ковель, Біла Церква, а також в спеціальні підрозділи« Крим »і« Севастополь», – сказав Князєв.

При цьому міністр внутрішніх справ України Арсеній Аваков уточнив, що кримський і севастопольський підрозділи патрульної поліції працюватимуть на інших ділянках на материковій Україні, поки Крим не буде деокупований.

«У нас будуть створені патрульні підрозділи Криму і Севастополя … Так, такі підрозділи будуть створені. Вони будуть працювати на інших ділянках до тих пір, поки не буде звільнений від окупантів Крим. Потім готові підрозділи будуть там працювати», – зазначив Аваков.

Як повідомлялось, Нацполіція України активізує роботу на контрольних пунктах в’їзду-виїзду (КПВВ) на адмінкордоні з окупованим Кримом для ефективного запобігання діяльності зловмисників, які можуть прибувати з території півострова на материк або ховатися в Криму.