У Херсоні встановлять блокпости через коронавірус

Життя

На в’їздах і виїздах з Херсона буде встановлено п’ять блокпостів. У Херсонській області підтвердили три нові випадки COVID-19. Один з них виявився смертельним.

Про це повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв і заступник міського голови Херсона Ігор Козаков.

«Протягом доби ми отримали три нових лабораторно підтверджених випадків коронавируса в нашій області. На жаль, один з цих випадків виявився смертельним», – сказав Гусєв.

Глава ОДА також розповів, що стан дівчини, яка захворіла кілька тижнів тому і знаходиться в лікарні, має позитивну динаміку.

За словами Гусєва, область вже отримала значну допомогу від президента Володимира Зеленського, підприємців і бізнесменів.

«У нашому місті зареєстровано перший випадок коронавируса. Це 42-річний житель Херсона, який надійшов до лікарні з пневмонією. Сьогодні о 16 годині факт зараження підтвердив другий розгорнутий тест на коронавірус», – сказав Козаков.

За словами заступника мера, сім’ю хворого відправили на обсервацію. Також ізолювали лікарів, які контактували з інфікованим. Найближчим часом в під’їзді будинку, де живе заражений, проведуть дезінфекцію.

  • Станом на 22:00 1 квітня в Україні 794 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Це на 149 більше, ніж було зафіксовано добу назад.