На Донбасі окупанти не припиняють обстріли українських позицій

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі минулої доби російські окупанти продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) та обстрілювати українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат у підрозділах об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об’єднаних сил. Протягом минулої доби, 23 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню», – йдеться у повідомленні.

Неподалік населеного пункту Водяне, збройні формування РФ відкривали вогонь по українських позиціях з гранатометів різних типів та стрілецької зброї.

У передмісті Авдіївки, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Шуми, окупанти вели вогонь по позиціях наших воїнів з ручних протитанкових гранатометів. Біля Гнутового, загарбники застосували по українських захисниках станкові протитанкові гранатомети. Неподалік Широкіного – окупанти вели вогонь по позиціях зі стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Славне – російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших захисників з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

«Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ», – додали в штабі ООС.

Нагадаємо:

  • 22 березня на Донбасі російські окупанти продовжили порушувати режим всеосяжного припинення вогню в зоні проведення ООС, використовуючи для обстрілів українських позицій міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Втрат у лавах українських військовослужбовців не було.