Наталія Кокоріна

журналістка

Статті автора (37)
24.04.2024
Блоги
Заборона на експорт алюмінію та як санкції вплинули на видобуток газу в РФ. Санкції квітня

Як вдарить по Росії заборона на експорт алюмінію. Скільки РФ втратила на виробництві скрапленого природного газу завдяки санкціям і чого чекати від 14-го санкційного пакету ЄС?

27.03.2024
Блоги
Індія без російської нафти, пропагандисти та криміналізація санкцій. Санкції до Росії у березні 2024

Індійські НПЗ відмовилися приймати російську нафту на танкерах «Совкомфлоту», порушення чи обхід санкцій – тепер кримінальний злочин у ЄС, нові обмеження щодо російських пропагандистів.

28.02.2024
Блоги
Платіжна система «Мир», перевізники нафти, тайванські верстати. Санкції до Росії у лютому 2024

Наймасштабніші санкції стосовно Росії з початку війни вдарили по банках, платіжній системі «Мир», перевізниках нафти і підприємствах ВПК. А російські олігархи продовжують плакатись в Європейському суді. Підсумовуємо обмеження, які були застосовані США та Європейським союзом до Росії протягом лютого 2024 року. Місяця, що відліковує два роки з початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну, і…

23.02.2024
Блоги
Як Такер Карлсон купував у Москві вино із краденого кримського заводу

Після феєричного інтервʼю з Владіміром Путіним пропагандист Такер Карлсон відзняв ще кілька роликів у Москві, аби показати американцям, як класно живуть росіянці під західними санкціями.

20.12.2023
Блоги
Санкції щодо Росії-2023. Мільярди на морозі, схеми обходу в оборонці та нафта як наркотик для Заходу

В цьому році ЄС, США, Велика Британія, Канада та інші країни внесли до санкціних списків понад 3 тисячі російських компаній. Під каток потрапили державні корпорації, комерційні структури, банки, олігархи та їхні найбільші активи. Постраждали золотодобувний, нафтовий та стратегічний сектори.

31.10.2023
Блоги
санкции
Санкції проти Росії. Жовтень 2023

За 20 місяців повномасштабної війни санкції ЄС, США, Великої Британії відчутно, але все ще недостатньо пошматували економіку країни-терориста.

01.09.2023
Блоги
Санкції серпня

Відеоблог кореспондентки Центру журналістських розслідувань Наталії Кокоріної, яка щоденно відслідковує санкційну тематику і розповість про західні санкції стосовно росіян та їхніх компаній, які були застосовані у серпні.

сейран мамбетов
Як кримський наймит окупантів Сейран Мамбетов втік до США з українським паспортом

Сейран Мамбетов відомий на півострові у двох іпостасях: як підприємливий  шоумен, який створив комерційний концертний проект «Шеляллє», та як колаборант, який доклався до знищення єдиного у світі кримськотатарського телеканалу ATR і створення на противагу йому пропагандистської помийки «Миллєт», що фінансується окупаційним урядом РФ у Криму.  І ось вам сенсація: зрадник Сейран Мамбетов  утік до США,…

Як Державний реєстр санкцій допоможе змусити росіян заплатити за агресію

Днями президент України Володимир Зеленський затвердив нові санкції стосовно росіян та російських компаній. Під обмежувальні заходи потрапили близько 400 фізичних та юридичних осіб з РФ та одна компанія з тимчасово окупованого Мелітополя. Загалом на сьогоднішній день під українськими санкціями перебувають понад 3 тисячі громадян РФ та майже 2 тисячі російських підприємств. І цей список продовжує …

Киселев
Як ФСБ фальсифікує «справу» проти екскомандира корабля «Славутич» Олексія Кисельова

Наприкінці липня  в окупованому Генічеську російські силовики викрали Олексія Кисельова, колишнього командира корабля «Славутич» ВМС України, військового пенсіонера і волонтера.  Його катували кілька діб без будь-якого оформлення затримання чи арешту, а після – передали ФСБ на межі з Кримом. Російська спецслужба  фальсифікує проти Кисельова кримінальну справу і обвинувачує у підготовці «морської блокади півострова», яка полягала…