Марія Землянська

Статті автора (6)
Антикорупційна бутафорія

Поки кияни роз’їжджали по відпустках, у Київській міській раді прозвітували: набула чинності Антикорупційна програма.

Голосно сказано

«Посадовців Київради викрито в організації схеми вимагання хабарів. Це має бути ще одним уроком для тих, хто приходить у міську владу за «легкими» грошима», – з такою гучною і багатообіцяючою заявою одразу після завершення спецоперації правоохоронців та Управління з питань запобігання та виявлення корупції Київської міської державної адміністрації виступив на той час ще перший заступник…

10.08.2018
Корупція
Як учасникам бойових дій землю не дають

У 2014-му році, одразу від початку війни на Сході до 10 соток землі пообіцяти усім киянам-учасникам бойових дій та родинам загиблих киян-учасників бойових дій. Тоді столична влада активно взялася розробляти механізм втілення обіцянки в реальність або, принаймні, заявляти про це. Минуло три роки. Обіцянка залишилась обіцянкою.

05.07.2018
Корупція
Хто будує новий ЖК на Подолі

Поділ – візитна картка Києва. Надзвичайні краєвиди, набережна Дніпра, а ще — скупчення історичних та архітектурних пам’яток.

До кого прилітає «Лелека»

«Кого з дослідників минувшини вважають батьком української історії?», «Хто із зображених історичних діячів не був київським князем?» На такі питання мають знайти відповідь учні п’ятих класів, які хочуть позмагатися у конкурсі з історії «Лелека». А от його організатори, певно, точно знають, яких князів зображено на українських банкнотах.

11.08.2015
Новини
Декомунізація “по-багатому”

Дочка заступника Петра Симоненка по Компартії і екс-першого зама спікера Верховної Ради Адама Мартинюка вирогідно є сусідкою колишнього голови Ради Міністрів Криму Анатолія Могильова, що займався кримськими справами аж до самої анексії. Будинок загальною площею 524,5 квадратні метри у смт.Козини під Київом зареєстровано на дружину екс-прем’єра Ларису Могильову.  Будинок не пустує – поруч ми побачили чорний «Лексус» Вперше за часів…