Олександр Курбатов

Статті автора (5)
Парки Жебрівського періоду

Національне антикорупційне бюро України отримало нового аудитора — ним став Павло Жебрівський. Упродовж останніх трьох років він керував підконтрольною Україні частиною Донецької області, після чого отримав орден Ярослава Мудрого. Наймасштабніший проект Жебрівського — це програма із покращення екології на Донеччині, реконструкція парків по всій області. «Я, в принципі, екологічні гроші на парки використовую. Я ж…

Їздити по-новому

У Краматорська крадуть трамвай. Причому роблять це так, що крайнього й не знайдеш, хоча вигодонабувачі — як на долоні. Це наші добрі знайомі, ті самі, хто керував містом і Донеччиною ще за часів злочинної влади. Ну а чого дивуватися — призовий фонд у краматорському трамвай-квесті на десятки мільйонів гривень.

Тирса від мільярдів: ремонт від фірми Розенблата

На відновлення інфраструктури Донецької області знайшли 3 мільярди гривень. Це чудово. Мільярд – направили на ремонт шкіл. Це неймовірно. Мільярд гривень які потрібно терміново освоїти на ремонтах… Що могло піти не так?

12.01.2018
Блоги
Дай мені зв’язку, оператор

Это история о парне, который получил ранение в бою и пытается дозвониться домой, потому что другой возможности, чтобы сказать какие-то важные вещи, может уже и не быть. Это история о любви, о том, что нужно продолжать бороться несмотря ни на что — тогда будет надежда.

17.09.2017
Блоги
Пожежа в дитячому таборі «Вікторія»: У корупції багато облич

О пожаре в детском лагере в Одессе и о гибели детей я узнал от товарища, который 25 лет в Одессе вытаскивает людей из огня. Он каждый день карабкается по выдвижным лестницам в самые высокие окна одесских многоэтажек, когда оттуда валит черный дым с языками пламени. Он на своей шкуре ощущает последствия неработающих гидрантов, не сработавшей…