Тетяна Попова

Статті автора (3)
12.03.2019
Думки
Новий #6688 – танці на граблях

Я тримаю перед собою порівняльну таблицю проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення інформаційної безпеки України». Передали його мені анонімні джерела, і це той законопроект, який, за чутками, хочуть винести одночасно із законопроектом про мову і «обміняти», умовно кажучи, голоси одного законопроекту на голоси для іншого. В законопроекту немає…

26.09.2018
Блоги
Законопроект 6688, альтернативи та наступні кроки

На початку вересня ВРУ розпочала черговий політичний сезон. Народні депутати зі складу комітету з питань інформатизації та зв’язку продемонстрували в цей день нечастий приклад пошуку раціонального балансу між захистом національного інформаційного простору і дотримання прав та свобод громадян.

16.04.2018
Блоги
«Фейсбук» і наша безпека

Скандал у світових масмедіа навколо витоку і, м’яко кажучи, неетичного використання персональних даних користувачів «Фейсбуку» та деяких проектів британської компанії Cambridge Analytica не вщухає. Певного резонансу ця тема набула також і в нашому інформаційному просторі. Хоча скептики й говорять про її неактуальність стосовно умов України, сподівання на те, що нас це не стосується, є самообманом.