На Кубані понад 1,5 тисячі авто стоять в черзі біля Керченської переправи

Новини

У російській Кубані через сильний вітер у Керченській протоці в Порту Кавказ у черзі на Керченську паромну переправу накопичилося понад 1,5 тисячі автомобілів, які прямують в анексований Крим.

Про це повідомили в диспетчерській службі ТОВ «Морська дирекція», яка є оператором переправи, передає Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію агентства Інтерфакс.

«У зв’язку з погодними умовами інтервали руху поромів зросли. В даний час в районі порту Кавказ відзначається скупчення з 1150 легкових і 430 вантажних транспортних засобів », – сказав диспетчер.

У свою чергу, диспетчер накопичувального майданчика «Морської дирекції» в районі міста Слов’янська-на-Кубані уточнив, що час очікування в черзі на пором для легкових машин перевищує вісім годин, а для вантажівок сягає півтори доби.

Увечері 17 липня прес-служба ГУ МВС по Краснодарському краю повідомила, що в районі порта Кавказ утворилося велике скупчення автотранспорту.

З 17 липня до 20 липня в районі Керченської переправи прогнозувалося погіршення метеоумов – збільшення швидкості вітру до 17 м / с.

У зв’язку з погіршенням погоди рух поромів на Керченській переправі утруднено.