У Криму адвокати не можуть знайти затриманого силовиками кримського татарина

Новини
Ренат Параламов Фото: Facebook Крымская солидарность

В окупованому Криму адвокати не можуть виявити місцезнаходження жителя селища Нижньогірське Рената Параламова, затриманого 13 вересня силовиками без розпізнавальних знаків після обшуку в його будинку. У поліції заявили, що він в ФСБ, в якій це заперечують.

Про це повідомив кримський адвокат Еміль Курбедінов в відеокоментарі, який він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передає Центр журналістських розслідувань.

«Як сьогодні повідомили представники поліції, Ренат Параламов зараз знаходиться, виявляється, в будівлі ФСБ. Увага – «добровільно»! З учорашнього дня він «добровільно» знаходиться в будівлі ФСБ, мабуть, йти не хоче, дуже «добре» там, напевно», – сказав Курбедінов.

Потім він разом зі своїм колегою попрямував в «Головне управління ФСБ по Республіці Крим», щоб з’ясувати чи втримується там Параламов і домогтися його повернення додому.

«Я вийшов з будівлі головного управління ФСБ по Криму, де мені повідомив черговий, що такого, під таким прізвищем, такого року народження взагалі не привозили в ФСБ ні вчора, ні сьогодні його не було», – розповів адвокат.

За його словами, черговий ФСБ також заявив, що якщо в поліції адвокату повідомили, що Параламов в ФСБ, «то в поліцію і звертайтеся».

Як повідомлялось, 13 вересня в окупованому Криму в селищі Нижньогірський російські силовики провели обшук будинку місцевого жителя Рената Параламова, затримали його і вивезли в невідомому напрямку.