Військові РФ влаштували стрільбища з «Градів» і ППО в окупованому Криму

Новини

Підрозділи армійського корпусу російського Чорноморського флоту виконують артилерійські стрільби на військовому полігоні «Опук» в окупованому Криму.

Про це 21 вересня повідомляє прес-служба Південного військового округу Росії, передає Центр журналістських розслідувань.

За інформацією відомства, в навчаннях задіяли близько 50 одиниць бойової техніки, в тому числі самохідні артилерійські установки, що буксируються гаубиці, реактивні системи залпового вогню «Град», самохідні комплекси протиповітряної оборони «Стріла».

«Військовослужбовці окремої бригади морської піхоти в ході залікового тактичного навчання удосконалювали тактику ведення бойових дій в умовах авіаударів і застосування умовним противником диверсійно-розвідувальних груп», – йдеться в повідомленні.

Також залучалися фронтові бомбардувальники Су-24М зі складу окремого морського штурмового авіаційного полку Чорноморського флоту Росії, додали у відомстві.

15 вересня на одному з полігонів у Криму пройшло масштабне батальйонну тактичне навчання за участю мотострільців російського Чорноморського флоту.

Раніше в Генштабі України назвали незаконними російські військові навчання в окупованому Криму.