На Донбасі загинули двоє і поранені четверо українських військових

Новини

На Донбасі за минулу добу в районі проведення Антитерористичної операції загинули двоє українських військовослужбовців, ще четверо – отримали поранення.

Бойовики продовжують активно обстрілювати українські позиції, повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію прес-центру штабу АТО.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 44 рази порушили перемир’я. Сили АТО 38 разів відповідали ворогу використовуючи, увесь спектр піхотного озброєння. Унаслідок бойових дій загинули двоє українських воїнів, ще четверо отримали поранення різного ступеня важкості», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, один український боєць загинув внаслідок мінометного обстрілу неподалік від Зайцеве на Донецькому напрямку.

Один боєць загинув і двоє були поранені на Приморському напрямку в районі Мар’їнки в результаті обстрілу терористами українських позицій з стрілецького озброєння. Крім того, ще двоє українських військових отримали поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Як повідомлялось, 16 жовтня на Донбасі в зоні проведення АТО загинули двоє українських військовослужбовців, ще двоє – отримали поранення.