У зоні АТО загинув офіцер Нацгвардії, ще двоє бійців поранені

Новини

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення АТО при підриві на міні загинув офіцер Нацгвардії України, ще один боєць був поранений. Крім того, в результаті обстрілу бойовиків був поранений військовослужбовець Збройних сил.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію прес-центру штабу АТО.

«За минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир’я. Збройні сили України 13 разів вогнем у відповідь жорстко пригнічували активність ворога. На жаль, за добу один український воїн загинув. Один був поранений, ще один захисник отримав бойову травму», – йдеться в повідомленні.

У штабі уточнили, що в результаті підриву на вибуховому пристрої загинув військовослужбовець Національної гвардії України, а ще один боєць отримав важкі поранення.

Крім того, один український військовослужбовець отримав бойову травму під час обстрілу бойовиками українських позицій в районі Кримського на Луганському напрямку.

Як повідомляє прес-служба Національної гвардії, 1 листопада при підриві на міні в районі Мар’їнки загинув майор Сергій Сиротенко, ще один військовослужбовець-контрактник отримав осколкове поранення.