У Сєвєродонецьку убитий глава фракції БПП міськради Самарський – поліція

Новини
Сергій Самарський Фото: lugansk.solydarnist.org

У Луганській області в місті Североденцк в ніч на п’ятницю, 3 листопада, знайдений убитим депутат міськради, голова фракції БПП Сергій Самарський. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар поліції Луганській області Татаьяна Погукай, передає Центр журналістських розслідувань.

«Сьогодні вночі, о 00:30 поблизу будинку № 1 МЖК «Мрія» м. Сєвєродонецька знайдено труп 53–річного місцевого мешканця, депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського з ознаками насильницької смерті», – написала Погукай.

За її словами, 2 листопада о 21:35 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від дружини депутата Ірини Самарської про те, що о 18:05 вона втратила зв’язок зі своїм чоловіком. Жінка повідомила, що останній раз вона розмовляла з Самарським о 17:20, коли він йшов додому.

На пошуки зниклого бул підняий особовий склад поліції, спецпідрозділи і додані сили. При обстеженні прилеглої до місця проживання зниклого території було виявлено тіло Самарського з розбитою головою.

Фото: Facebook Татьяна Погукай

В даний час на місце події продовжують працювати слідчо-оперативна група, кінологи, експерти криміналісти. Проводяться першочергові слідчо-оперативні дії.

Фото: Facebook Татьяна Погукай

Погукай додала, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 115 КК України (умисне вбивство).