На Донбасі автомобіль з поліцейськими підірвавася на міні – один загинув, двоє поранені

Новини
Фото: Facebook Вячеслав Аброськин

У Донецькій області, в середу, 15 листопада, на протитанковій міні підірвався патрульний поліцейський автомобіль, що їхав на виклик. В результаті вибуху загинув офіцер, ще двоє поліцейських поранені.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник глави Нацполіціі України В’ячеслав Аброськін, передає Центр журналістських розслідувань.

«На Донеччині в районі селища Гнутове на противотанковій міні, закладеної ДРГ бойовиків, підірвався службовий автомобіль поліції, що їхав по автодорозі Талаківка-Гнутове. Майор поліції, 1981 р. н., загинув від отриманих поранень. Ще двоє поліцейських отримали поранення та знаходяться у лікарні», – написав Аброськін.

Фото: Facebook Вячеслав Аброськин

У свою чергу голова Нацполіціі Сергій Князєв повідомив, що патрульний автомобіль, в якому знаходилися маріупольські поліцейські, їхав на виклик, коли потрапив на міну.

«Їдучи на виклик, автомобіль з маріупольськими поліцейськими групи реагування патрульної поліції підірвався на протитанковій міні біля селища Талаківка. Ще вчора цієї міни там не було, бо наші військові вільно пересувались на цій ділянці», – написав Князєв на своїй сторінці Facebook.

За його словами, поряд з місцем події вибухотехніки виявили ще одну замасковану міну.

Князєв також повідомив, що поранені поліцейські госпіталізовані і зараз лікарі борються за їхнє життя. У одного з поранених, як виявилося, сьогодні день народження.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, на місці події працює слідчо-оперативна група.

Обставини події встановлюються. За даним фактом проводиться перевірка. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Поранених співробітників поліції з травмами різного ступеню тяжкості доправлено до міської лікарні Маріуполя.

Фото: Відділ комунікації поліції Донецької області