Жителі села під Керчю кидаються під російські військові КамАЗи, щоб не дати встановити локатор

Новини

Під Керчю тривають протистояння жителів села Золоте з військовими РФ, які почали установку РЛС на території села, поруч з приватними земельними ділянками.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на видання Керчь.ФМ.

«Конфлікт дійшов до того, що люди стали кидатися під військову техніку, щоб перешкоджати будівництву. Однією з учасниць конфлікту – місцевій жительці стало погано і знадобилася допомога медиків. На місце приїхала швидка. Дати роз’яснення з приводу установки РЛС пробували і Адміністрація сільради і представники силовиків на сході громадян 20 грудня», – пише видання.

Як розповіли жителі Золотого, їм ніхто дозвільну документацію на проведення будівельних робіт, установку РЛС, землевідвід не показав. Але вже приїхали бетономішалки.

«У разі надходження будь-якого офіційного коментаря від силових структур з приводу даного конфлікту, редакція його опублікує. Жітелі Золотого не обмежилися зупинкою КамАЗ. Тепер чоловік встав в котлован для заливки бетону», – пише видання.

Також котлован оточили співробітники поліції і військові. Однак, заливати бетон все ж почали. Його стали носити відрами і виливати в котлован.

Одному з учасників протесту в підсумку знадобилася швидка допомога.