У зоні АТО загинули троє українських військових, четверо – поранені

Новини

На Донбасі за минулу добу в зоні АТО загинули троє військовослужбовців Збройних Сил України, ще троє були поранені і один отримав бойову травму. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я і збільшили кількість і інтенсивність збройних провокацій, в тому числі з використанням важкого озброєння, яке повинно бути відведено від лінії розмежування.

Всього за минулу добу було зафіксовано 7 обстрілів з боку бойовиків, повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію прес-центру штабу АТО.

«На жаль, серед наших військовослужбовців знову є втрати. Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє зазнали поранень, а один – отримав бойову травму», – йдеться в повідомленні.

У коментарі телеканалу «112 Україна» спікер прес-центру штабу АТО Василь Лабай уточнив, що двоє українських бійців загинули в результаті підриву на міні, ще один військовий загинув в результаті обстрілу з боку бойовиків.

«Не всі наші бойові безповоротні втрати вчора сталися в результаті обстрілів. На жаль, двоє українських воїнів підірвалися на невідомому вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання», – сказав Лабай.

За його словами, це сталося на Донецькому напрямку.

«Ще один військовослужбовець загинув в результаті ворожого обстрілу на Луганському напрямку», – зазначив він.

Лабай додав, що чотирьох поранених військовослужбовців доставили до військових госпіталів і надали їм необхідну лікарську допомогу, стан їхнього здоров’я задовільний.

Нагадаємо, 20 грудня 2017 року на засіданні Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі в Мінську було прийнято рішення про встановлення всеосяжного, стійкого і безстрокового режиму припинення вогню з 00:00 23 грудня 2017 в зв’язку з новорічними та різдвяними святами.