ФСБ затримала на адмінкордоні з Кримом 27-річного харків’янина: поїхав в гості до знайомої

Новини
Фото: РИА Новости / Александр Полегенько

Прикордонники ФСБ РФ затримали на адміністративному кордоні з окупованим Кримом 27-річного харків’янина, який поїхав в гості до знайомої.

Про це повідомляє КримSOS з посиланням на матір затриманого, передає Центр журналістських розслідувань.

«На гарячу лінію КримСОС зателефонувала мати Стешенко Олександра і повідомила, що її син був затриманий «прикордонниками» РФ на КПВВ Чонгар, при в’їзді в окупований Крим. Другу добу з ним немає зв’язку. Стешенко Олександр Олександрович, 1991 року народження, житель Харкова, їхав до окупованого РФ Крим до знайомої в гості», – йдеться в повідомленні.

За словами матері, зі знайомою її син спілкується вже довгий час – вона жила в Харкові, мати її знає, каже, що стосовно неї ніяких підозр немає.

В останній раз Олександр вийшов на зв’язок вранці 11 квітня: подзвонив матері і повідомив, що «прикордонники» РФ на Чонгарі засумнівалися в його схожості з фото в паспорті.

«Є інформація, що водій таксі прочекав його на кордоні близько 4 годин, після до водія вийшов співробітник силових структур РФ, забравши речі з машини сказав водієві не чекати. З тих пір зв’язку з ним немає, про місцезнаходження нічого невідомо», – йдеться в повідомленні.

Мати Олександра каже, що її син на Донбасі не воював, чи не активіст, що не волонтер.