У п’яти містах України розгорнуть прикордонні спецпідрозділи «ДОЗОР»

Новини
Фото: dpsu.gov.ua

Держприкордонслужба для забезпечення виконання завдань в різних регіонах України почала розгортання відділів спеціальних дій «ДОЗОР» з місцями дислокації в Харкові, Житомирі, Львові, Херсоні та Одесі.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Як вказали у відомстві, підрозділ «ДОЗОР» (Десятий Окремий Загін Оперативного Реагування – ред.) застосовують на найскладніших ділянках кордону, де найбільше зосереджена протиправна діяльність: групи нелегалів, збройні контрабандисти і потенційні терористи.

У травні поточного року стартує курс відбору до лав «ДОЗОРу». Він проводитиметься серед діючих військовослужбовців Держприкордонслужби віком до 35 років, які мають чудову фізичну форму і міцний моральний дух. До відбору також можуть бути допущені і цивільні особи після успішного проходження випробувань і подачі документів з укладання контракту для проходження військової служби.

«Під час відбору перевірятиметься не лише витривалість та фізична підготовленість, а й моральна стійкість і вміння працювати в команді, адже в реальній небезпечній ситуації кожен може покластися тільки на товариша», – зазначили у відомстві.

За більш детальною інформацією всі, хто зацікавився службою в «ДОЗОРі», можуть звертатися за телефонами в різних регіонах:
в Києві –       (067) 9307209
Житомирі – (098) 5957223
Львові –        (067) 1154407
Херсоні –      (097) 8399572
Одесі –           (095) 1855592
Харкові –      (098) 3603213