На Донбасі в ході боїв поранені двоє українських бійців

Новини
Фото: Прес-центр штабу АТО

На Донбасі за минулу добу в районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС) в результаті бойових дій поранено двох українських військових. При цьому були знищені четверо бойовиків.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію прес-центру ООС.

«У ході бойових дій минулої доби два військовослужбовця об’єднаних сил отримали поранення, їх невідкладно евакуювали до госпіталю, де їм надана кваліфікована допомога… За даними розвідки, противник поніс втрати – 4 бойовики», – йдеться в повідомленні.

Всього за минулу добу в районі проведення ООС було зафіксовано 52 обстріли українських позицій. При цьому російсько-терористичні війська, не дотримуючись Мінсьихі угод, 13 раз вели вогонь з важкого озброєння.

«Грубо порушуючи міжнародне гуманітарне право, окупанти наприкінці минулої доби, о 23-й годині, здійснили вогневий наліт з артилерії калібру 152 мм на населений пункт Троїцьке. Російсько-терористичні війська випустили по мирному селищу, де немає позицій українських підрозділів, 15 снарядів», – розповіли в прес-службі.

У середу, 2 травня, в Троїцькому планується робота Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Підрозділи цивільно-військового співробітництва надаватимуть мешканцям населеного пункту допомогу.