У Києві затримали росіянина з оточення Кадирова – ЗМІ

Новини

У Києві поліція затримала іноземця, імовірно громадянина РФ, який може бути близьким до режиму глави Чечні Рамзана Кадирова.

Про це LIGA.net повідомило джерело в СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Про затримання іноземця спочатку повідомила поліція Києва.

За інформацією видання «Інформатор», поліцейські затримали сина колишнього представника глави Чечні Рамзана Кадирова в Україні Адама Ціцулаева. Його підозрюють в зберіганні героїну.

Там розповіли, що в поліцію надійшло повідомлення про підозрілий автомобіль, в якому можуть бути заборонені предмети. Правоохоронці провели перевірку, в результаті якої у водія в кишені знайшли порошкоподібну речовину білого кольору.

Водій 1995 року народження затриманий. Також в салоні знаходилися двоє молодих людей, 1994 і 1996 років народження, повідомили в поліції.

Там також додали, що в ході огляду салону та особистих речей водія виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Виявлене направлено на експертизу.

Джерело в СБУ повідомило, що відомство отримало інформацію про те, що в Україну прибули люди, близькі до режиму Рамзана Кадирова. Але оскільки в Україні вони планували займатися вимаганням, СБУ передала всю інформацію Нацполіціі.