Бойовики 24 рази обстріляли позиції бійців Об’єднаних сил на Донбасі

Новини
АТО ООС

Окупанти в минулу добу, 19 вересня, 24 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли бойовиками позицій бійців операції Об’єднаних сил не припиняються. Ситуація на сході України залишається під повним контролем ЗСУ.

Напередодні терористи вели вогонь по захисникам Кримського, Новотошківському, Троїцького, Луганського, Світлодарська, Пісок, Невельського, Мар’їнки, Новомихайлівка, Березового, Павлопіль, Гнутове, Водяного, Лебединського та Широкино.

Для обстрілів вони застосовували заборонені Мінську домовленостями міномети калібрів 120 і 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Днем мінометним вогнем калібру 82 мм окупанти накривали позиції бійців Об’єднаних сил поблизу Лебединського, Кримського та Водяного. Увечері опорний пункт українських військових в районі Павлопіль потрапив під обстріл з мінометів калібру 120 мм. Під вогонь протитанкового ракетного комплексу також потрапили захисники Луганського.