Рятувальники закликали туристів у Криму утриматися від походів у гори через негоду

Новини

«Управління МНС РФ» в окупованому Криму просить гостей і жителів півострова утриматися від походів у гори в найближчі дні через снігопади і сильного вітру.

«Рятувальники рекомендують туристам утриматися від походів у гори. Це стосується і подорожей на транспортних засобах, оскільки деякі місця в горах зараз просто непрохідні через ожеледицю або розмиття грунту. Знаходження альпіністів і любителів зимового відпочинку на важкодоступних ділянках кримських гір небезпечно для життя», – повідомив «начальник главку» Сергій Шахов, передає Центр журналістських розслідувань.

Раніше повідомлялося, що у зв’язку з виходом південного циклону в Криму очікуються складні погодні умови: сильний дощ, що переходить в сніг, в горах сніг, місцями дуже сильні опади, хуртовина, сильні ожеледно ізморозевие відкладення, ожеледиця. Посилення північно-східного з переходом на північно-західний вітер до 20-25 м/с.

Вранці 4 січня в Криму майже 10 тисяч чоловік в 27 населених пунктах залишилися без світла через погіршення погодних умов, повідомляє Міністерство енергетики Росії.