У Києві вбили співробітника адміністрації Порошенка – ЗМІ

Новини

У Шевченківському районі Києва на вулиці Багговутівській в знайшли тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. За інформацією ЗМІ, загиблий – 46-річний співробітник адміністрації президента України Олександр Бухтатий.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на «Українську правду».

Як пише видання «Інформатор», тіло виявили близько 6:50. Патрульні відразу помітили на землі криваві сліди, які вели до трупа. На вигляд загиблому було близько 40-45 років. За словами медиків, у нього розбита голова, а руки повністю почервоніли від крові. Чоловік впав біля паркану будівництва, під сухостоєм, прямо навпроти входу в недобудовану церкву.

За словами робітників з будмайданчика, близько п’ятої ранку на територію приїжджала бетономішалка і тоді трупа ще не було. Обставини події з’ясовують криміналісти.

Посилаючись на джерела в правоохоронних органах, видання стверджує, що тіло належало Олександру Бухтатому. Чоловік був головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ. На даний момент правоохоронці офіційно не підтвердили інформацію про особу загиблого, проте в його кишені наші посвідчення.