Біля берегів Севастополя окупанти провели чергові військові навчання

Новини
Сторожейвой корабль Черноморского флота РФ "Сметливый". Фото: mil.ru

Розрахунки протиповітряної оборони фрегата «Адмірал Макаров» Чорноморського флоту РФ провели тренування по відбиття повітряного нападу в порту окупованого Севастополя.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посилання на Міноборони РФ.

«За легендою навчання, авіація умовного противника при підльоті до пункту постійної дислокації кораблів в порту Севастополь провела запуск крилатих ракет. В ході тренування розрахунки бойових інформаційних постів (БІП) виявили і класифікували імітовані мети, а розрахунки ППО при підході умовних повітряних цілей на дистанцію поразки електронними пусками успішно їх знищили », – повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення російського Чорноморського флоту Олексій Рульов.

Представник Чорноморського флоту зазначив, що також в ході тренування разом з розрахунками ППО інших кораблів було проведено целераспределенія загроз з повітря «для ефективного знищення повітряних цілей».

11 березня російські військові провели в окупованому Криму частина військових навчань, в яких задіяли понад 10 тисяч артилеристів і близько 3 тисяч одиниць ракетно-артилерійського озброєння.