На Донбасі з початку доби поранені троє українських військових – Міноборони

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі у середу, 20 березня, в районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС) внаслідок обстрілів окупантів поранені троє українських військовослужбовців.

Про це повідомив на брифінгу в Києві речник Міноборони України Олександр Мотузяник, передає Центр журналістських розслідувань.

За його словами, о 10:00 російсько-окупаційні війська здійснили кілька прострілів зі стрілецької зброї в бік оборонців Мар’їнки, а о 10:35 випустити три міни калібру 120 мм по українських позиціях, обладнаних біля селища Новолуганське. У відповідь українські захисники застосували по противнику вогонь з гранатометів.

«Внаслідок цих ворожих обстрілів троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил зазнали поранень. Наших захисників було невідкладно доправлено до військових госпіталів та надано невідкладну медичну допомогу», – сказав Мотузяник.

Він додав, що за даними військової розвідки, з метою нанесення втрат підрозділам Об’єднаних сил у живій силі, на окремих напрямках на передові позиції російсько-окупаційних військ виведені снайперські пари, укомплектовані кадровими військовослужбовцями ЗС РФ.