Володимир Зеленський анонсував перші кадрові зміни

Новини
Переможець виборів президента України Володимир Зеленський Фото: Фото: Reuters

Володимир Зеленський, який за даними екзит-полів одержав перемогу у другому турі президентських виборів, повідомив про кадрові зміни, які чекають на керівництво Генеральної прокуратури України та командування Генерального штабу Збройних Сил України.

Про це Зеленський заявив під час прямого включення на сторінці «Зе Команда» у Facebook після оголошення результатів екзит-полів, передає Центр журналістських розслідувань.

«Луценко – це стара команда, ми будемо призначати нових людей», – сказав Зеленський.

Також він повідомив, що на посади у Генеральному Штабі в нього є кандидатури з числа діючих генералів:

«З приводу Генерального штабу. В нас є дуже серйозні хлопці, які мають авторитет в армії. Це чинні генерали. Ви обов’язково їх побачите. Побачите весь склад команди Володимира Зеленського. Я не маю права називати їхніх імен, тому що є домовленості з цими генералами. Це дуже серйозна історія», – сказав Зеленський.

Крім того, за його словами, кадрові зміни торкнуться й української сторони «мінського процесу».

«Ми будемо діяти в «нормандському форматі», будемо продовжувати «мінський процес», я думаю, що у нас будуть кадрові зміни», – повідомив Зеленський, додавши, що готовий йти до кінця, аби досягти припинення вогню на Донбасі.

«Для нас завдання номер один – повернути заручників, військовополонених і моряків без винятку. Я зроблю все, щоб їх повернути додому. Впевнений, всі чекають цього позитивного результату», – сказав Зеленський.

Також він подякував за підтримку близьким та своїй команді.

Нагадаємо:

  • 21 квітня в Україні відбулось повторне голосування (другий тур) на чергових виборах президента. Українці вибирали між  діючим президентом Петром Порошенком та шоуменом, художнім керівником студії «Квартал 95» Володимиром Зеленським.