У Криму знайдений вбитим син делегата Курултаю кримськотатарського народу

Новини
Фахрі Мустафаєв Фото: Facebook Хатидже Мамут

В окупованому Криму знайдений вбитим мешканець Бахчисараю 38-річний Фахрі Мустафаєв – син делегата Курултаю кримськотатарського народу, члена Бахчисарайського регіонального меджлісу Мустафи Мустафаєва.

Про це повідомив у Facebook журналіст Шевкет Наматуллаев, передає Центр журналістських розслідувань.

«Зниклого 10 липня Фахрі Мустафаєва знайшли мертвим. Убили і закопали в Бахчисарайському районі в селі Ароматне. За словами рідних, вчора вранці, приблизно о 9, після розмови по телефону, він зібрався і поїхав. Сказав, що у справах до Сімферополя. Але через півгодини з ним уже не було зв’язку», – написав Наматуллаев.

Він зазначив, що Фахрі Мустафаєву було 38 років, у нього залишилися троє неповнолітніх дітей. Він син делегата Курултаю кримськотатарського народу і члена Бахчисарайського регіонального меджлісу Мустафи Мустафаєва.

Інформацію про загибель Фахрі Мустафаєва підтвердила кримськотатарському телеканалу ATR кримський юрист Хатідже Мамут, яка однією з перших повідомила про його зникнення.

«Знайшли мертвим в районі села Ароматне, а точніше в Репіно. Батько його впізнав. Вбивця закопав тіло Фахрі», – сказала вона.

В даний час кримські «правоохоронці» проводять слідчі і оперативні дії.