У Криму стало більше незадоволених своїм матеріальним становищем

Новини

Своїм матеріальним становищем виявилися незадоволені 42% жителів окупованого Криму. Задоволені матеріальним становищем 56% кримчан. При цьому 2% – не змогли відповісти.

Про це свідчать дані опитування, оприлюдненого на сайті Всеросійського центру вивчення громадської думки, пише Центр журналістських розслідувань.

54% жителів півострова вважають, що за останній рік їх матеріальне становище не змінилося, а 20% відповіли, що погіршилося. 25% кримчан задоволені своїми доходами.

Кримчани мають один з найменших рівнів доходу, якщо порівнювати півострів з РФ, писали в липні російські ЗМІ. До «антирейтингу» потрапили російські республіки Тува, Калмикія, Інгушетія. Окупований Крим зайняв 76-ю з 85 позицій.

Автори рейтингу використовували співвідношення медіанних середньодушових місячних доходів населення до вартості фіксованого набору товарів і послуг в кожному регіоні в 2018 році.

  • «Народний рейтинг» «глави Криму» Сергія Аксенова збільшився на три відсотки. На ту ж цифру знизилося позитивне ставлення криман до роботи президента РФ Володимира Путіна, повідомляє Всеросійський центр вивчення громадської думки.