На Донеччині три добробати добровільно передали своє озброєння Нацполіції

Новини
Фото: npu.gov.ua

В Донецькій області три добровольчі батальйони, які брали участь в захисті України від російської агресії на Донбасі, передали співробітникам Національної поліції залишки своєї зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію департаменту комунікації Нацполіції України.

«Бійці батальйонів ім. Шейха Мансура, ОУН та 8-го батальйону Української добровольчої армії прийняли рішення добровільно передати залишки зброї поліцейським… Процес передачі озброєння офіційно зафіксований. Він відбувся за участі керівництва Нацполіції, поліції Донецької області, Служби безпеки України, командування добровольчих підрозділів», – йдеться у повідомленні.

На місці працювали слідчі та працівники вибухотехнічної служби. Поліцейські також забезпечили публічну безпеку під час процедури передачі зброї.

Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін подякував добровольцям за віддану службу українському народу та відзначив, що ця зброя служитиме для надання відсічі збройній агресії РФ та захисту країни.